تیم تروریستی سلطنت‌طلبان در نورآباد به دام افتاد دولت آرایش جدید اقتصادی گرفت/ چرا محسن رضایی به جلسه آمد؟ ماجرای بارداری دوقلوی زهرا حدادعادل و مرگ یکی از جنین‌ها فوری/ فعال شدن پدافند در قشم/ پرنده متخاصم رهگیری شد توضیح سخنگوی ارتش درباره احتمال تجاوز زمینی آمریکا خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد

دیدار وزیر خارجه ترکیه با سید ابراهیم رئیسی

دیدار وزیر خارجه ترکیه با سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور با اشاره به اشتراکات تمدنی و تاریخی ایران و ترکیه، ابراز امیدواری کرد سطح همکاری‌های فیمابین در دوره جدید ریاست‌جمهوری اردوغان بیش از پیش ارتقا یابد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۵ - ۱۲ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 03
کد خبر: ۲۰۲۷۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی عصر یکشنبه در دیدار «هاکان فیدان» وزیر خارجه ترکیه با اشاره به اشتراکات تمدنی و تاریخی دو کشور ابراز امیدواری کرد که سطح همکاری‌های فیمابین در دوره جدید ریاست جمهوری اردوغان بیش از پیش ارتقا یافته و به تقویت تعاملات منطقه‌ای و بین‌المللی دو طرف بیانجامد.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به نگرانی‌های امنیتی ترکیه در منطقه، مؤثرترین راهکار برای مقابله با تروریسم را احترام به حاکمیت ملی و تمامیت ارضی همه کشور‌های منطقه دانست و تصریح کرد: اعمال مؤثر حاکمیت ملی هر دولتی بر تمام اراضی سرزمینی آن، بهترین راه جلوگیری از فعالیت‌های تروریستی و ضد امنیتی است.

رئیسی با ضروری دانستن مقابله با حضور کشور‌های بیگانه در مناطق مختلف از جمله قفقاز، بر حل و فصل مسائل از طریق گفتگو و همکاری میان کشور‌های هر منطقه تاکید کرد.

رئیس جمهور در ادامه فعال شدن کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی را در هموار کردن مسیر تعاملات تجاری دو کشور و تبادل ظرفیت‌های متقابل مؤثر دانست.

«هاکان فیدان» وزیر امور خارجه ترکیه نیز در این دیدار با بیان اینکه ایران و ترکیه ظرفیت‌های زیادی برای گسترش و تقویت همکاری‌ها و تعاملات خود با یکدیگر دارند، تحقق هدف ارتقای سطح مبادلات تجاری فیمابین به ۳۰ میلیارد دلار را ممکن دانست و بر اراده ترکیه برای تحقق آن تاکید کرد.

وزیر امور خارجه ترکیه با بیان اینکه گسترش سطح تعاملات دو کشور نیازمند توجه و حمایت خاص سران ایران و ترکیه است، حمایت جمهوری اسلامی ایران از عضویت این کشور در گروه بریکس و نیز گفتگو و همکاری دو کشور در زمینه حل و فصل مسائل منطقه‌ای را خوستار شد. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار